donderdag, december 15

Vrijheid van meningsuiting

Ik was net even in ons oude dorp. De dorpsgek die daar de laatste máánden iedereen óf bijna tot wanhoop heeft gedreven óf weg heeft gejaagd doet nu net alsof het allemaal een grapje was. Maar genoeg is genoeg, hoor, zo verklaart ze/hij/het nu. Als niemand meer rot doet dan houdt ze/hij/het er mee op. Yeah, right. En waarom geloof ik daar nou helemaal niks van?

Op de vraag waarom Henny steeds zo aangevallen werd antwoordde ze/hij/het: "wat henny betreft die heeft een paar dingen gezegd, waar ik niet zo blij mee was".

Dat is op 20six dus al voldoende om vieze gore porno in je blog te krijgen. En niet één keer, nee, iedere keer als je je neus om het hoekje van de deur steekt daar. Omdat je ooit iets gezegd hebt waar iemand niet zo blij mee was. En, alsof dat nog niet genoeg is, we moeten daar dus kennelijk ook nog een begrip voor hebben?!?! Pardon?

Wat een zielig type. Sorry hoor. Maar dat moest er even uit!
En dan is dit hoofdstuk wat mij betreft nu afgesloten. De Dorpsgek kan terug naar Schoonvergeten.


Henny, ik weet het wel, ik moet me er niet over opwinden maar opvreten is zó ongezond voor me. ;-)

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach, dat betreffende blog is óók alweer opgeheven... en zo blijkt maar weer dat de 'veelbelovende' (AHUM!!) woorden geen eurocentje waard zijn geweest...

PS: Opvreten is niet goed nee. Behalve chocola. En koekjes. En taartjes. Soesjes. Enzo :-)

Anoniem zei

OT: Ik ben ook nog aan het springen!! Op en neer en op en neer :-D
Je had gewoon helemaal gelijk. Hihi.

Anoniem zei

Zucht. Zelfs nu je verhuisd bent, maak je je nog boos. Laat los! Laat alles lopen! (bàkje!!!)

Anoniem zei

Even blazen ... weg ongenoegen!

Anoniem zei

Weet je wat? Mail het mij even. Ik heb het echt allemaal gemist en dat vond ik prima, maar nou wil ik weten wie het was en wrom.

Anoniem zei

Net als AHA, ik wil het ook weten!!

alfi

Anoniem zei

en nog altijd heb ik geen idee wie het is of was. Krijg soms wel snoepjes van 'anoniem', best aardig...maar hij of zij is wel bij een aantal mensen echt te ver gegaan!!!

C'est Lavi zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
C'est Lavi zei

Ach ja, Het Dorp ... Wim Sonneveld zingt er zo prachtig over maar als het om 20six gaat, geeft het gewoon een vieze nasmaak. Ik heb er een paar leuke mensen door leren kennen maar ook een stel randdebielen eerste klas. Ben blij dat ik al lang geleden de kuierlatten heb genomen (jammer dat de randdebielen mij nog steeds zo machtig interessant vinden en mijn naam maar blijven noemen, stel sneue wijven). Thank God voor Blogspot (mooie slogan wel gheghe). Maak je niet te sappel. Het zijn mensen die zo fucking ongelukkig zijn met hun eigen leven, daar kun je eigenlijk alleen maar medelijden mee hebben. Fijn weekend in Scheveningen :-)

Anoniem zei

Eerlijk gezegd geloof ik er geen bal van dat het nu afgelopen zou zijn. Hoe weet je dat?