donderdag, februari 2

Rozen

Er zijn mannen, die nemen ze nooit mee.
Er zijn mannen, die nemen ze alleen mee op verjaar- en/of trouwdagen.
Er zijn mannen, die nemen ze alleen mee als er wat goed te maken valt.

En er zijn mannen...
die nemen ze gewoon mee.
Zo af en toe. Zomaar.
*zucht*

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Waar koop je zo'n man?

bubblygirl zei

ik ben absoluut niet te vinden voor bloemekes...dus die GGG van me vindt dat meer dan OK :-)

Anoniem zei

100 punten voor meneer Peer. En jag en sjiraffe zijn erg grappig!

Anoniem zei

Ik ken mannen die ze nooooooit meenemen! ;-)

Maar jij boft gewoon met deze man.

Dondersteen zei

@Jag: die kreeg ik van mijn moeder. Maar dat kan jij natuurlijk ook doen, in plaats van bloemen, een kleedje haken.... *WHAHA!*

Anoniem zei

*lacht even bij de gedachte dat Jag een kleedje zit te haken...* Da's echt lief, vban die man van jou...zomaar rozen, dat zijn de mooiste rozen die je kunt krijgen!
(klopt jouw blogrolling wel? ik heb namelijk ook geblogd, en het staat er niet achter ;( haha, je kan ook niet alles hebben natuurlijk)!

Anoniem zei

Ik neem regelmatig bloemen voor mijn man mee, maar hij denkt nog steeds dat ik het gewoon voor mezelf doe en te beroerd ben om ze zelf in een vaas te zetten en ze daarom hem in de handen duw. Hoe los ik dat op, mevrouw Dondersteen?

Dondersteen zei

@Sulfeet: groot gelijk! Peer krijgt van mij regelmatig computerspelletjes en van dat gereedschap waar hij kwijlend bij staat te kijken en waarvan ik dan denk 'dat hebben we helemaal niet nodig'. En dat ga ik dan later halen. Zomaar. Waardoor het op zijn verjaardag en onze trouwdag bijna onmogelijk wordt om nog wat leuks te vinden omdat hij alles al heeft. Maar dat is weer een ander probleem. *whahahahahaha*
@Aha: oppas regelen en met z'n tweetjes een verrassingsavondje uit, dat doet het ook heel goed bij de mannen. En daarvan kan hij toch echt niet denken dat het alleen voor jou bestemd is lijkt me! :)