maandag, januari 9

Voorpret

Nog maar acht-en-halve week, dan gaan Henny, Skwebbel en ik op vakantie! Yee-ha. Wat zegt u? Waar we naar toe gaan? Ja, dát is een hele goede vraag. We hebben namelijk geen idee.
Afgelopen jaren gingen we met het 'reisclubje' altijd naar Terschelling. Dat was duidelijk: in de auto stappen, naar Harlingen rijden, op de boot, koffie, van de boot, terras van de Walvis, tosti speciaal én klaar!

Maar dit jaar wordt alles anders. We gaan naar de zon. Althans, dat denken we. We gaan namelijk last-minute naar de zon. En omdat het nog maar achtenhalve week is zijn we al druk aan het voorzoeken. Voor-zoeken. Ja, dat is nieuw. Dat is dat je nu alvast de lastminutes bekijkt zodat je straks, als je wél in de lastminute periode zit een gedegen keus kunt maken. En we hebben er al dikke voorpret bij. Vooral om alle landen die afvallen.

Turkije: vogelgriep. Griekenland: aardbeving. Egypte: terroristische mogelijkheden. Tunesië: opdringerige mannetjes die je vanallesennogwat willen verkopen. Spanje: bejaardengym op het strand.

Waarop Henny gisteravond zei: 'En wát is er mis met bejaardengym?' Waarmee nu definitief is vastgesteld dat Henny haar pensioen goed verwerkt heeft. Ze overweegt kennelijk om aan bejaardengym mee te gaan doen. En ja, ik beloof u, we maken er foto's van!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Vergeet in ieder geval de kruipolie niet. Je weet maar nooit wie vast komt te zitten tijdens de bejaardengym...!

Anoniem zei

Hmm, dat Henny nog mee wil...

Anoniem zei

uiteraard veel foto's én verhalen natuurlijk....
Drop

Anoniem zei

Nog even over Tunesië. Wij zijn er ook geweest en deze mannetjes hebben wij niet gezien. Wel in de woestijn bedelende kinderen, maar dit kom je veel binnenlanden tegen. Het valt dus wel mee.

Anoniem zei

Nou, dat belooft wat voor de vakantieverhalen. Als deze voorpretverhalen al zo leuk zijn om te lezen!

Anoniem zei

Voor de vogelgriep hoef je niet thuis te blijven. En Turkije is ZO heerlijk! Zeker als je all in gaat :D

Anoniem zei

Wat een leuk stuk...heel fijn om te lezen...Bejaarden gym...kom op Henny , ik voel me nog niet eens bejaard....Breng ,hartje winter een bezoek aan het naaktstrand.....Donders goed ,die voorpret...Lieve groet en kus